Een goed audiosysteem klinkt als muziek in de oren. Herman Bosch bouwt uw nieuwe autoradio, hifisysteem of DAB radio in zodat u met plezier kilometers kunt maken. Herman Bosch beschikt over een groot assortiment audio systemen. Wij kunnen een simpele autoradio inbouwen, maar ook een DAB radio of geheel geïntegreerde hifi-systemen.

 

Bij iedere auto past een ander systeem. Wij hebben audio systemen voor ieder merk en type voertuig. Voor personenwagens,  maar ook voor lichte bedrijfswagens. Als u voor de zaak op weg bent heeft u bijvoorbeeld behoefte aan goede navigatie, en liefst één die geheel geïntegreerd is.

 

Tevens bieden wij systemen voor campers, waarvoor weer andere specifieke eisen gelden. In een camper wilt u misschien voorin naar de radio luisteren, terwijl u achterin een cd op wilt zetten of de Aux uitgang wilt gebruiken om een mp3 speler op aan te sluiten. En als u aan het kamperen bent wilt u misschien de muziek van uw smartphone via bluetooth op de speakers kunnen zetten, zodat ze goed hoorbaar is.

 

Audio Merken

Bij Auto – Electric Herman Bosch  zult u altijd het system vinden dat het beste aansluit op uw wensen. Zo kunt u kiezen voor het nieuwe design concept van Clarion, dat eruit ziet als een home-cinemasysteem, de USB/CD/DVD-Receiver met ingebouwde navigatie, bluetooth & DAB+ tuner van Kenwood, één van de digitale radio oplossingen zoals Mobridge biedt, die geheel geïntegreerd kunnen worden in de originele systemen van de auto, of één van onze andere merken, zoals Pioneer, Alpiune,JVC, Zenec, Yatour, Parrot, Bury, Navinc, Dension en Grom.

 

Herman Bosch vindt het belangrijk een goede service te bieden, zoals meedenken over welk audio-systeem het beste is voor uw situatie. Wij zijn uw partner voor het vakkundig inbouwen van het systeem dat u uitgezocht heeft. Ook zijn wij u van dienst bij het repareren of vervangen van onderdelen.

 

Kom snel kijken bij Herman Bosch, en zoek direct de audio oplossing uit, die u wilt!

Copyright Herman Bosch 2016.