Plan een afspraak

Maak nu online een afspraak en wij bellen u terug.

Afspraak maken
adjusting-the-volume-of-her-car-radio-while-seated-behind-the-wheel-of-her-automobile-725x482
dsc_0562

Autoradio inbouwen

Wilt u een nieuwe autoradio inbouwen? Dan wilt u natuurlijk een radio die aan al uw wensen voldoet, maar ook binnen uw budget past.

Tijdens langdurige autoritten is niets prettiger dan luisteren naar uw favoriete muziek. Muziek luisteren zorgt voor een plezierig gevoel tijdens de rit, en laat ellenlange ritten korter lijken.

Maar voor een goede beleving is het belangrijk om te weten wat u precies wilt. Er is tegenwoordig veel keus in autoradio’s. Er zijn autoradio’s die mp3’s kunnen opslaan en afspelen, muziek kunnen streamen via Spotify of waarop u uw smartphone kunt aansluiten. U kunt een eenvoudige autoradio kopen, maar u kunt ook kiezen voor een geavanceerd systeem met vele opties.

 

Welke autoradio wilt u laten inbouwen?

Als u een autoradio wilt laten inbouwen, komt er een grote hoeveelheid keuzes op u af. Wilt u een eenvoudige autoradio, die niet meer kan dan cd’s afspelen en FM-zenders weergeven, zodat de prijs laag blijft? Of wilt u toch wel graag dat ook mp3’s afgespeeld kunnen worden, zodat u uw eigen cd’s kunt branden? Vindt u het belangrijk dat u uw smartphone aan kunt sluiten op de radio, of wilt u een autoradio met een ingebouwd navigatiesysteem? En wilt u eenvoudige speakers, of een systeem met een woofer (voor lage tonen) en een tweeter (voor hoge tonen)? Wilt u misschien het liefst een digitale radio, met een nóg betere geluidskwaliteit? Of wilt u misschien aan uw bestaande radio een bluetooth-optie toevoegen, wat een ingewikkeld karwei is, weggelegd voor een erg handige doe-het-zelver of een gespecialiseerd inbouwstation?

 

Herman Bosch de specialist in auto radio’s inbouwen

Herman Bosch biedt u de keus uit een heel veel verschillende autoradio’s, speakers en versterkers. Wij hebben ons bekwaamd in alles op het gebied van auto-elektronica. U kunt bij ons terecht om uw autoradio in te laten bouwen, maar ook voor deskundig advies bij het kiezen van de juiste radio, die past bij uw wensen en uw situatie, of het vervangen van onderdelen.
Wij hebben veel ervaring met het inbouwen van auto-apparatuur, en kunnen u ook bijstaan bij gespecialiseerde klussen. Laat uw autoradio inbouwen bij Auto – Electric Herman Bosch!

Merken

Pioneer Kenwood
Clarion Garmin
TomTom JVC
Zenec Dension
Yatour Parrot
Bury Mobridge
Navinc Grom
Originele systemen
Copyright Herman Bosch 2016.