Plan een afspraak

Maak nu online een afspraak en wij bellen u terug.

Afspraak maken
radio
dsc_0579

DAB radio inbouwen

Zou u graag een ongestoorde radio-ontvangst willen hebben, de hele tijd dat u in de auto zit? Zonder dat u aan de knoppen hoeft te draaien? Laat dan een DAB radio inbouwen. Dit is een digitale ontvanger, waarmee u een heldere ontvangst heeft, en die niet onderweg gaat storen als u buiten bereik van een zendmast komt.

 

De digitale radio maakt namelijk gebruik van het DAB+systeem, dat in heel Nederland te ontvangen is. U kunt hiermee een rit kris-kras door heel Nederland maken, en ondertussen kraakvrij en probleemloos van uw favoriete muziek blijven genieten.

 

Voordelen van een DAB radio

Zoals gezegd, een DAB radio in uw auto geeft een kraakheldere ontvangst. De kwaliteit van het geluid is veel beter dan die van een analoge ontvanger. Ook hoeft u nooit opnieuw een zender te zoeken. De DAB radio maakt gebruik van de digitale ether, waardoor een zender in heel Nederland op hetzelfde kanaal beschikbaar is.

 

Een zender kiezen is overigens heel eenvoudig als u een DAB radio heeft laten inbouwen: de radio  geeft een alfabetisch overzicht van alle beschikbare zenders, en u kunt gewoon uw voorkeurszender eruit kiezen. Er is keus te over: in de digitale ether passen veel meer zenders dan op het analoge systeem. Ook kunnen de zenders extra informatie meesturen, zodat u direct op de hoogte kunt zijn van eventuele files, nieuws of voetbaluitslagen. En  u hoeft niet eerst Shazam op te starten met uw smartphone om te weten welk liedje  er uitgezonden wordt.

 

Herman Bosch beschikt over een groot assortiment aan autoradio’s. Wij kunnen de meest geavanceerde DAB radio inbouwen in uw auto, die volledig afgestemd is op het huidige DAB+ netwerk.

 

Service en deskundigheid Herman Bosch

Een DAB radio inbouwen kunt u zelf doen, maar het is geen sinecure. Het is beter om een specialist in te schakelen. Er moet namelijk niet alleen een radio ingebouwd worden, maar er is ook een ander type antenne nodig. Soms kan de originele radio niet uit de auto gehaald worden, en is er een upgrade nodig. Het mooist is het om die upgrade te integreren in het originele systeem.

 

Herman Bosch is een specialist op het gebied van auto elektronica, bij wie service en klantvriendelijkheid voorop staan. Laat u uw DAB radio inbouwen door Herman Bosch inbouwen, dan kunt u verzekerd zijn van deskundig advies en een vakkundig ingebouwde digitale radio van goede kwaliteit!

Merken

Pioneer Kenwood
Clarion Garmin
TomTom JVC
Zenec Dension
Yatour Parrot
Bury Mobridge
Navinc Grom
Originele systemen
Copyright Herman Bosch 2016.