Plan een afspraak

Maak nu online een afspraak en wij bellen u terug.

Afspraak maken
hifi-systeem
dsc_0563

Hifi systemen

Hifi is per definitie geluid met een hoge werkelijkheidsweergave. Hifisystemen spelen geluid af met een minimum aan vervorming, waardoor het de kwaliteit benadert van hoe het oorspronkelijk opgenomen is.

Het is onvermijdelijk dat de weergave in een concertzaal of opnamestudio niet gelijk is aan de weergave op de plek waar het geluid afgespeeld wordt. Bij het bouwen van een concertzaal of studio is rekening gehouden met een heel goede akoestiek, en dat is in een huiskamer, kantoor of auto niet mogelijk.

Met hifisystemen wordt dat verschil echter geminimaliseerd. Als u car-hifi heeft laten inbouwen, zou u zich met de ogen dicht als het ware in kunnen beelden dat u in een concertzaal zit. Al  moet u dat in een auto natuurlijk nooit doen, uw ogen en uw aandacht moeten op de weg liggen. Maar ongestoord luisteren naar goede muziek kan u daarbij juist ondersteunen.

 

Uitmuntende hifisystemen voor in uw auto

Vanzelfsprekend is de akoestiek in een auto niet optimaal. Een auto is er in principe op gebouwd u van A naar B te brengen, en dat het liefst zo veilig en comfortabel mogelijk. Maar een deel van dat comfort wordt wel uitgemaakt door een zo goed mogelijke geluidskwaliteit van de muziek die u afspeelt. Goede hifisystemen bieden die kwaliteit.

Bij een goed systeem past een goede versterker, al dan niet met geïntegreerde sub woofer (voor de lage tonen) en tweeter (voor de hoge tonen). En natuurlijk goede boxen. Daarnaast moet het systeem goed aansluiten op de auto die u heeft.

 

Kwaliteit en service

Auto – Electric Herman Bosch heeft verschillende hifisystemen in het assortiment. U kunt bij ons altijd het systeem vinden dat goed aansluit op uw wensen en situatie. Of het onderdeel dat uw bestaande systeem verbetert. Wij denken hierin met u mee en kunnen de car hifi op deskundige wijze inbouwen in uw auto. Voor de meest optimale hifi gaat u naar Herman Bosch!

Merken

Gladen Hertz
Audison Blam
Groundzero Pioneer
Kenwood Clarion
Garmin JVC
Zenec Dension
Yatour Parrot
Bury Mobridge
Navinc Grom
Originele systemen
Copyright Herman Bosch 2016.