Bent u op zoek naar een goed beveiligingssysteem voor uw auto? Herman Bosch is een SCM-erkend inbouwstation. SCM (Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging) is de instantie in Nederland voor het erkend inbouwen van beveiligingssystemen. Wij bouwen een alarm of een Bearlock in, of een voertuigvolgsysteem. Wij kunnen startblokkeringen aanbrengen in uw auto, alarm systemen met en zonder hellinghoeksensor, of mechanische beveiligingen.

 

Als u al een alarmsysteem in de auto heeft, wilt u misschien niet een volledig nieuw systeem in laten bouwen. Wij kunnen ook het bestaande systeem uitbreiden, zodat het helemaal naar wens van u en uw verzekering functioneert.

 

Tevens wordt tegenwoordig vaak gebruik gemaakt van terugvindsystemen voor auto’s. Met behulp van track&trace heeft u in altijd zicht op de locatie van uw bedrijfsauto’s. Voor alle voertuigen kunt u gebruik maken van peilzenders. Na diefstal worden de voertuigen vaak eerst op een anonieme plek gezet. Boeven nemen dan na een paar weken polshoogte, om de auto door te verkopen.

 

Als antwoord hierop kunt u gebruik maken van één van onze auto volgsystemen. Peilzenders TV01 geven één keer per dag een signaal af over waar de auto zich bevindt, en schakelen zich vervolgens uit. Criminelen kunnen deze zenders daardoor bijna niet vinden, maar de politie weet dan waar de auto zich bevindt, en u kunt hem terugkrijgen voordat de dieven weer polshoogte komen nemen. Dat het goed werkt als ontmoediging blijkt wel: er zijn de laatste jaren minder diefstallen geweest van auto’s die met één van deze voertuigvolgsystemen beveiligd was.

 

Auto beveiliging Merken

Herman Bosch kan een alarm, voertuigvolgsysteem of Bearlock inbouwen in personenwagens, lichte bedrijfswagens of campers. Wij bieden beveiligingssystemen voor alle typen voertuigen.

Wij zijn dealer van Defa, de marktleider op dit gebied. Maar ook voor andere merken, zoals Autonorm, Cobra, Clifford, Faringwell, Technocon, Allsetra, Xmark en Bearlock kunt u bij ons terecht.

Copyright Herman Bosch 2016.