Plan een afspraak

Maak nu online een afspraak en wij bellen u terug.

Afspraak maken
image_03
dsc_0609

Alarm inbouwen

Wilt u een auto alarm laten inbouwen? Herman Bosch is gecertificeerd door de SCM (Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging) om uw beveiligingssysteem in te bouwen. Wij kunnen uw beveiligingssysteem certificeren als het beveiligingssysteem naar behoren werkt. Kiwa is het bedrijf dat inbouwbedrijven erkend. Zij gebruiken verschillende klasse op de beveiliging aan te geven, namelijk:

 

  1. Startonderbreker

Voorkomt dat het voertuig kan rijden door twee automatisch ingeschakelde blokkeringen.

 

  1. Alarmsystemen

Is een startonderbreker, dubbele detectie en alarmering. Hierbij kunt u denken aan verschillende vormen van detectie zoals omtrekdetectie of interieurdetectie.

 

  1. Alarmsysteem met hellingshoekdetectie

Onderdelen zijn een goedgekeurde startonderbreker, alarmering en driedubbele detectie.

 

Duizenden auto’s worden jaarlijks gestolen. Maar niet alleen autodiefstal is een groot probleem, er wordt ook veel ingebroken in auto’s.  Een alarm kan hierbij een groot verschil maken. Dat daar een preventieve werking van uit gaat blijkt wel uit het feit dat er de laatste jaren minder auto’s worden gestolen, als ze goed beveiligd zijn.

 

Een gekwalificeerd alarm inbouwen in alle voertuigen

Wij bieden beveiligingssystemen voor alle typen voertuigen. Wij kunnen een auto alarm inbouwen van een gecertificeerd merk in zowel personenauto’s, lichte bedrijfswagens als campers. Wij zijn dealer van het merk Defa, dat marktleider is in dit segment.  Ook Autonorm behoort tot ons assortiment, dat zich gespecialiseerd heeft in voertuigspecifieke beveiliging.

Auto-inbraaktechnieken worden steeds geavanceerder. Een enkelvoudige startonderbreking is niet meer afdoende. Daarvoor is de Cobra passieve startonderbreker ontwikkeld, die geactiveerd wordt als er geen signaal afgegeven wordt. Dat signaal komt van een driver card. Zonder driver card start de auto niet, en u hoeft niet meer te doen dan hem in uw zak te steken. Het merk Clifford maakt gebruik van dit systeem. Andere kwaliteitsmerken die wij aanbieden zijn Faringwell, Cobra,Technocon, Alsetra, Xmark en Bearlock.

 

Hogere eisen

Minder goed beveiligde auto’s zijn nu het doelwit van criminelen. Als gevolg hiervan hebben verzekeringsmaatschappijen hun regels  aangepast. Een alarmsysteem moet nu een eigen autorisatie hebben. Dat wil zeggen dat het met een aparte afstandsbediening uitgeschakeld moet worden,  of via een drivercard, zoals door Cobra ontwikkeld is.

Ook kan gebruik gemaakt worden van een hellinghoeksensor. Dat is een sensor die detecteert wanneer een auto wordt opgekrikt, waarna hij het alarm af laat gaan.

Autodieven maken gebruik van jamming om het gsm-signaal van voertuigvolgsystemen te verstoren. Daarom moeten de hogere klasse auto alarm systemen nu uitgerust worden met een jammingdetector. Deze zorgt ervoor dat de auto niet meer gestart kan worden nadat het jammen ontdekt is.

Herman Bosch kan een auto alarm installeren dat aan de nieuwste regelgeving voldoet. Tevens kunnen wij de nieuwste technieken toepassen op uw bestaande alarmsysteem.

Merken

Defa Autonorm
Cobra Clifford
Faringwell Technocon
Allsetra Xmark
Bearlock
Copyright Herman Bosch 2016.