Plan een afspraak

Maak nu online een afspraak en wij bellen u terug.

Afspraak maken
bearlock-1
dsc_0562

BearLock inbouwen

Wilt u, naast de eigen beveiliging van uw auto, een mechanisch beveiligingssysteem inbouwen? Herman Bosch kan een Bearlock inbouwen, een uiterst effectief versnellingsbakslot.

Tegenwoordig wordt bij voertuigen steeds meer gebruik gemaakt van elektronica, ook in de beveiliging. Dieven spelen daar handig op in door zich te verdiepen in het elektronisch systeem van een auto, en die te gaan hacken. Op deze manier kunnen ze elektronische startonderbrekers en alarminstallaties omzeilen.

Gelukkig kunt u zich hier ook tegen beveiligen, door gebruik te maken van slot dat niet gehackt kan worden, omdat het geen gebruik maakt van elektronica. Een BearLock is een mechanisch slot dat de versnellingsbak blokkeert, zodat de auto niet weg kan rijden. Een BearLock is niet te kraken zonder zowel een grote tijdsinvestering als een beschadiging van de auto. En daarmee snijdt een dief zichzelf in de vingers.

 

Een BearLock inbouwen heeft veel voordelen

Een BearLock kunt u volledig geïntegreerd laten inbouwen in een personenauto, bedrijfswagen of camper. Moderne kampeerauto’s zijn door de complexiteit van hun elektronische voorzieningen moeilijk te beveiligen. Een mechanisch slot verandert niets aan de bestaande situatie in uw auto, maar voegt er alleen een sterke beveiliging aan toe. Bedrijfsauto’s steeds opnieuw afsluiten is met laad- en loswerk behoorlijk onhandig. Een versnellingsbakslot verhindert dat de auto weg kan rijden, ook als de deuren open staan.
U laat de waarde van uw auto stijgen door een BearLock te laten inbouwen, omdat het volledig geïntegreerd wordt in uw auto, niet ontsiert en goed beveiligt.

Bearlock is door de Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging geclassificeerd in de hoogste klasse voor mechanische beveiliging. Verschillende verzekeraars hebben zelfs een voorkeur voor deze vorm van beveiliging, en sommige verzekeraars geven korting.

Een BearLock is zeer gebruiksvriendelijk. Ook is er een Non-Removable Key versie. Deze werkt als een fietsslot: de sleutel kan alleen verwijderd worden als de auto op slot staat. Samen met de eenvoudige bediening werkt dit een consequent gebruik van het slot in de hand.

 

De voordelen van Herman Bosch

Herman Bosch is specialist op het gebied van alle elektronica in de auto. Wij zijn een SCM-erkend inbouwstation, dat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan.
Voor hoog geclassificeerde beveiligingssystemen kunt u bij Auto-Electronic Herman Bosch terecht.

Ons bedrijf kan u adviseren over de beste beveiliging voor uw auto. Wij kunnen een BearLock inbouwen in uw auto, en deze desgewenst combineren met een beveiliging tegen inbraak. Naast BearLock bieden wij beveiligingssystemen aan van Defa, Autonorm,Clifford, Cobra, Clifford, Faringwell, Technocon, Allsetra en Xmark.

Laat vandaag nog een Bearlock inbouwen door Herman Bosch!

Merken

Defa Autonorm
Cobra Clifford
Faringwell Technocon
Allsetra Xmark
Bearlock
Copyright Herman Bosch 2016.