Plan een afspraak

Maak nu online een afspraak en wij bellen u terug.

Afspraak maken
radio
dsc_0563

Voertuigvolgsysteem

Met behulp van een voertuigvolgsysteem kunt u de locatie van uw auto of bedrijfswagens altijd nagaan. Voor uw bedrijfsauto’s kunt u hiermee inzicht krijgen in de werkuren van uw medewerkers, en uw routes optimaliseren. Maar ook voor de beveiliging van uw auto kunt u gebruik maken van gps-tracking. Hiermee kan de auto teruggevonden worden, nadat hij ontvreemd is.

Jaarlijks worden duizenden auto’s gestolen. Het installeren van auto beveiliging heeft effect, dat is gebleken. De laatste jaren zijn goed beveiligde auto’s minder vaak in criminele handen gevallen of tijdig opgespoord door middel van gps-tracking.

Auto – Electric Herman Bosch kan een beveiligingssysteem installeren, dat gebruik maakt van auto tracking.

 

Een voertuigvolgsysteem dat gebruik maakt van geavanceerde technieken

Het dievengilde is zich bewust van beveiligingstechnieken, en probeert die op slimme manieren te omzeilen. Met geavanceerde beveiligingssystemen wordt dit tegengegaan.

Niet alleen de politie, maar helaas ook het criminele circuit is in staat om een auto met gps-tracking op te sporen. Daarom is de TV01 peilzender ontwikkeld, die iedere dag een signaal uitzendt en zich daarna uitschakelt. Een uitgeschakelde zender is bijna niet te vinden.

Een ander crimineel gebruik om auto tracking tegen te gaan is het jammen van het gps signaal. De meldkamer krijgt dan geen informatie over de positie van het beveiligde voertuig. Ook hier is in de beveiliging een antwoord op gevonden: met behulp van een jamming detector wordt het jammen opgemerkt, en zal de auto daarna niet meer starten.

Vanzelfsprekend kan Auto – Electric Herman Bosch een voertuigvolgsysteem installeren, dat van deze geavanceerde technieken gebruik maakt.

 

Kwaliteit staat voorop bij Auto – Electric Herman Bosch

Herman Bosch is door de Stichting Certificering Motorrijtuigenbeveiliging  (SCM)erkend voor het inbouwen van auto beveiliging.

Wij maken hiervoor gebruik van gecertificeerde merken, zoals Defa, de marktleider op dit gebied. Ook de kwaliteitsmerken Autonorm,Accredis, Cobra, Clifford, Faringwell, Technocon, Allsetra, Xmark en Bearlock zijn onderdeel van ons assortiment.

Merken

Defa Autonorm
Cobra Clifford
Faringwell Technocon
Allsetra Xmark
Bearlock
Copyright Herman Bosch 2016.