Rijd u veel kilometers met de auto? Dan is het belangrijk dat uw auto voldoende comfort biedt, zodat u ontspannen kunt blijven rijden en kan opletten in het verkeer. Trouwens, ook kortere ritten die in de verkeerdrukte van een stad gereden worden, lopen soepeler in een auto die comfortabel is.

Moderne auto’s zijn vaak al heel comfortabel, maar dat comfort kan nog vergroot worden door wat niet aanwezig is te laten inbouwen. U kunt airco laten inbouwen, om het klimaat in de zomer aangenaam te houden. Stoelverwarming inbouwen zorgt in de winter voor een comfortabele zit en voorkomt pijn in de rug. Om het comfort in de winter nog wat groter te maken kunt u een standkachel laten inbouwen, zodat u een snelle start kunt maken in een behaaglijke auto. En een carkit inbouwen geeft u de mogelijkheid telefoongesprekken te voeren in de auto en muziek uit te zoeken, zonder dat u de handen van het stuur of de ogen van de weg hoeft te halen.

Als u bent vergeten deuren op slot te doen kunt u dat voorkomen door centrale deurvergrendeling te laten inbouwen, en parkeersensoren inbouwen vergemakkelijkt het inparkeren aanzienlijk. En met camera’s voor achteruitrijden kunt u precies zien wat zich achter de auto bevindt.

Tijdens de rit kunt u met cruise control zorgen dat de snelheid gelijkmatig blijft. Goede verlichting zorgt dat u ’s avonds beter zicht heeft. Als u daar dag rijverlichting aan toevoegt wordt het rijden minder vermoeiend, ook bij slecht weer.

Door een carkit zoals de Parrot te laten inbouwen kunt u trouwens ook gebruik maken van andere muziekbronnen dan uw telefoon, behalve bluetooth zit er ook een USB- en aux-aansluiting op. Heeft u kinderen in de auto, dan kunt u voor op de achterbank een DVD-speler en Playstation laten installeren. Dit zorgt voor tevreden kinderen en daarmee een rustiger rit.

 

Merken die comfort bieden

Herman Bosch heeft producten van veel merken die comfort bieden in huis. Wij kunnen Waeco Dometic airco of stoelverwarming inbouwen in uw auto, en voor het opstarten in  de winter een Defa warmup of Eberspacher standkachel inbouwen. Wij kunnen parkeersensoren of centrale deurvergrendeling inbouwen, en voor onderweg een parrot carkit inbouwen.

Met de Target blue eye wordt u gewaarschuwd als er een ambulance aankomt, zodat u tijdig opzij kunt gaan. Ook andere merken die comfort bieden hebben wij in ons aanbod, zoals E-cruise, John Gold,  Viper, Ampire, Target,Stinger,  Dension, Pilot, Lampa, Osram en Philips. Wilt u graag meer comfort in uw auto? Kom dan snel kijken bij Herman Bosch!

Copyright Herman Bosch 2016.