Plan een afspraak

Maak nu online een afspraak en wij bellen u terug.

Afspraak maken
airco1
dsc_0562

Airco onderhoud

Klimaatregeling in de auto is onontbeerlijk. De zomers worden vaak heel warm, en met de zon die op het dak van de auto schijnt, is het binnen de auto nog warmer dan in de buitenlucht. Gelukkig hebben de meeste auto’s een airco systeem, en als ze dat niet hebben kunt u airco laten inbouwen.

Alle ramen tegen elkaar loszetten, met alle gevolgen van dien, is niet meer nodig. U hoeft nergens verwaaid aan te komen, en kou vatten midden in de zomer gebeurt ook niet meer. In ieder geval niet in de auto.

Auto – Electric Herman Bosch is specialist in airco-systemen voor de auto. Een plezierig klimaat buiten uw auto kunnen wij niet garanderen, maar binnen wel.

 

Het onderhouden van de airco

Om te zorgen dat de airco goed blijft werken, is het belangrijk dat u hem iedere week in ieder geval tien minuten laat draaien. Overmatig aircogebruik is niet goed en niet nodig, maar als u hem een hele winter niet gebruikt, kan hij uitdrogen. Dat heeft weer tot gevolg dat de airco gaat lekken. Dat  is niet alleen slecht voor de airco, maar ook voor uw portemonnee en het milieu. En als u de airco in de winter aanzet als uw ruit beslagen is, zult u merken dat hij sneller ontwasemt door de droge lucht die uit de airco komt. Ook voor de autoradio is het beter de lucht zo snel mogelijk te ontvochtigen.

Met deze maatregel in combinatie met zuinig gebruik zult u verlies of verdamping van het koudemiddel waar de airco gebruik van maakt, zoveel mogelijk beperken. Toch zal het volume hiervan ieder jaar met acht tot tien procent afnemen. De airco zal daardoor minder goed gaan functioneren en op den duur gerepareerd moeten worden.

Om dit te voorkomen wordt aangeraden iedere 2 jaar een autoservicebeurt te laten doen.

 

Airco’s van Herman Bosch

Het team van Auto – Electric Herman Bosch heeft zich gespecialiseerd in airco-systemen. Het onderhoud kent voor ons geen geheimen. Wij kunnen de airco onderhouden van  alle typen en alle merken auto’s. Wij hebben zowel onder-de-bank airco’s als airco dakunits van Dometic, zodat er altijd een passend exemplaar is. Dit is voor campers.

Daarnaast hebben wij de reinigingsmiddelen van Waeco , de juiste apparatuur om uw airco te onderhouden, en onderdelen om defecte componenten te vervangen. Wilt u een airco laten onderhouden, schoonmaken of repareren, kom dan snel naar Herman Bosch!

Our professionals know how to handle a wide range of car services. Whether you drive a passenger car or medium sized truck or SUV, our mechanics strive to ensure that your vehicle will be performing at its best.

Merken

E-cruise John Gold
Viper Ampire
Target Stinger
Dension Pilot
Osram Philips
Copyright Herman Bosch 2016.