Plan een afspraak

Maak nu online een afspraak en wij bellen u terug.

Afspraak maken

Carkit inbouwen

U kent het vast wel: u zit in de auto en de telefoon gaat, maar u kunt er niet bij want hij zit in uw borstzak. En het is een heel vasthoudende beller, want het gerinkel blijft maar doorgaan. Een carkit inbouwen voorkomt dit soort situaties.
Met een carkit kunt u met uw handen aan het stuur de telefoon opnemen in de auto. Of gewoon het rinkelen stoppen, als de verkeersdrukte te groot is.

 

De voordelen van een carkit

Met een carkit kunt u handsfree bellen en gevaarlijke verkeerssituaties voorkomen. Een boete wegens handheld bellen kost u maar liefst 220 euro, geld dat u echt wel anders kunt gebruiken!

De carkit kan met bluetooth aangesloten worden op uw telefoon, en maakt gebruik van spraakherkenning. U kunt dus gewoon door het telefoonboek van uw smartphone bladeren, en een dringend telefoongesprek afhandelen, terwijl u de handen aan het stuur en de ogen op de weg houdt.

Ook kunt u gebruik maken van de andere mogelijkheden van uw smartphone, te bedienen door middel van spraakherkenning.

De geluidskwaliteit van een carkit is goed, en hij kan ook aangesloten worden op de autoradio of een mp3 speler. Zodat u muziek kunt afspelen of streamen, die tijdelijk onderbroken wordt bij inkomende telefoongesprekken.

 

Professioneel inbouwen

Een carkit inbouwen kunt u zelf doen. Het is echter geen eenvoudig karweitje, en vraagt om enige precisie. In moderne auto’s is immers veel elektronica verwerkt; een verkeerde aansluiting kan storingen veroorzaken. Ook moet rekening gehouden worden met de veiligheid en harmonie met het interieur van uw auto.

Herman Bosch weet precies hoe een carkit het beste ingebouwd kan worden in iedere auto. De airbag zal nog prima functioneren, en de auto zelf ook. En mocht er later een draadje los gaan zitten of een onderdeel vervangen moeten worden, dan bieden wij natuurlijk de service die u nodig heeft. Kom langs bij Herman Bosch en ga vanaf nu veilig handsfree bellen!

Merken

E-cruise John Gold
Viper Ampire
Target Stinger
Dension Pilot
Osram Philips
Copyright Herman Bosch 2016.