Plan een afspraak

Maak nu online een afspraak en wij bellen u terug.

Afspraak maken
Car Heat Automobile Heating Vehicle Auto
dsc_0563

Standkachel inbouwen

Een standkachel is een kleine kachel die u kunt laten inbouwen onder de motorkap van uw auto. Met een standkachel stapt u altijd in een behaaglijk voorverwarmde auto, en kunt u direct wegrijden. De motor hoeft niet meer op te warmen, de ramen zijn niet meer beslagen en ruiten krabben is ook verleden tijd.
Soms worden standkachels bijgeleverd bij een auto, maar u kunt er ook later één laten inbouwen. Herman Bosch is leverancier van standkachels. Wij kunnen standkachels inbouwen in personenwagens,  lichte bedrijfswagens en ook in campers.

 

Standkachel inbouwen in mijn auto

Een stand kachel past in iedere auto. Er zijn hele compacte modellen verkrijgbaar, die in een kleine personenwagen passen, maar ook grotere, die geschikt zijn om bijvoorbeeld een bedrijfswagen te verwarmen met goederen die niet mogen bevriezen.

Standkachels kunnen gebruikt worden voorafgaand aan het rijden, maar ook als bijverwarming, of in pauzes. In een camper kan het met zo’n kacheltje lekker behaaglijk zijn, zonder dat de motor in werking hoeft te worden gesteld.

De standkachel heeft geen aparte brandstoftank nodig: hij gebruikt een beetje brandstof uit de tank van de auto, ongeveer dezelfde hoeveelheid die u nodig zou hebben om met koud weer op te starten en de eerste kilometers met koude motor te rijden. De stroom van de accu die gebruikt wordt, is vergelijkbaar met de hoeveelheid die nodig is voor achterruitverwarming.

Om de kachel aan te zetten hoeft u uw huis niet uit: u kunt gebruik maken van een digitale klok, een afstandsbediening of een app op de smartphone.

 

Standkachel leverancier en reparateur

Herman Bosch heeft alles in huis op het gebied van auto-elektronica. Wij verkopen niet alleen producten, maar ook onderdelen, en wij onderhouden en reviseren zelf. Bij Herman Bosch bent u verzekerd van service en deskundigheid.  Een standkachel kunnen wij in ieder type auto inbouwen, ook als

Dus blijf niet langer tobben met een koude auto, laat uw standkachel inbouwen door Herman Bosch!

Merken

E-cruise John Gold
Viper Ampire
Target Stinger
Dension Pilot
Osram Philips
Waeco Dometic
Defa Lampa
Copyright Herman Bosch 2016.