Plan een afspraak

Maak nu online een afspraak en wij bellen u terug.

Afspraak maken
stoelverwarming
dsc_0562

Stoelverwarming inbouwen

Wilt u stoelverwarming laten inbouwen? In een strenge winter zijn verwarmde stoelen in de auto geen overbodige luxe. Zeker niet als u lange ritten moet maken, en helemaal niet als u snel last van uw rug heeft. Een verwamde stoel kan dan het verschil maken tussen een vermoeide of zelfs pijnlijke rug, en een rug die goed functioneert.
U hoeft niet te wachten tot de autoverwarming voor een aangenaam klimaat heeft gezorgd: met een druk op de knop is uw stoel meteen warm, zodat u rustig en ontspannen aan uw rit kunt beginnen, en niet afgeleid wordt door kou en gebibber.

 

Stoelverwarming vakkundig laten inbouwen

U kunt stoelverwarming krijgen die u over de originele autostoelen heen legt, maar u kunt deze verwarming ook op een professionele manier laten wegwerken onder de bekleding van uw autostoelen of uw auto opnieuw laten bekleden met een auto-interieur waarin stoelverwarming verwerkt is. De schakelaar kan in de stoel of in het dashboard worden gemonteerd. Op deze manier blijft de uitstraling van uw auto gelijk, er is alleen een element van comfort aan toegevoegd.

 

De stoelverwarming van Herman Bosch

Bij Herman Bosch kunt u stoelverwarming op een professionele manier laten inbouwen. Wij verkopen stoelverwarming van Weaco en Ampire, die geschikt zijn voor ieder merk en ieder type auto. Of u nu in een personenwagen rijdt, een lichte bedrijfswagen of een camper. De verwarmingselementen worden op maat gesneden, en onder de bekleding van uw stoel weggewerkt. Ook de bekabeling is niet zichtbaar, en de bediening onder handbereik. Daarmee kunt u de verwarming op verschillende standen zetten, zodat u het nooit te warm of te koud krijgt.

Wacht niet langer terwijl het kouder wordt, en laat uw stoelverwarming inbouwen door Herman Bosch!

Merken

E-cruise John Gold
Viper Ampire
Target Stinger
Dension Pilot
Osram Philips
Waeco Dometic
Defa Lampa
Copyright Herman Bosch 2016.