Navigatie in de auto is tegenwoordig onmisbaar geworden. Wie de tijd meegemaakt heeft  dat deze systemen nog niet uitgevonden waren, komt eindeloze zoektochten voor ogen, en regelmatig stilstaan om de kaart eens goed te bekijken.

Gelukkig is dat voorbij, en rijdt u met de TomTom zonder moeite naar uw bestemming, zonder dat u hoeft te stoppen om de weg te zoeken, of om hoeft te draaien omdat u een afslag gemist heeft. En mocht dat laatste toch een keer gebeuren, dan waarschuwt het systeem u meteen, en zoekt opnieuw de snelste route voor u op.

Bij Auto – Electric Herman Bosch kunt u een TomTom of een ander navigatiesysteem laten inbouwen. Wij hebben veel verschillende merken navigatie in het assortiment, zodat u altijd de juiste uitvoering voor uw auto zult vinden. Zo bieden wij ook navigatiesystemen van het merk Garmin, Pioneer, Kenwood, Clarion, TomTom, JVC, Zenec.

 

Garmin heeft, net als TomTom, zich toegespitst op inbouw en portable navigatie bij iedere vorm van transport. Of u nu in de auto, truck of motor zit, Garmin heeft het juiste navigatiesysteem. En als u al uw bedrijfswagens wilt beheren dan biedt Garmin fleet-navigatie.

 

Soms is het apart inbouwen van Garmin navigatie niet nodig, Kenwood bijvoorbeeld heeft het gecombineerd met zijn multimediaspeler. Wilt u niks veranderen aan het elektronicasysteem van uw auto, dan hebben wij de Zentec Naviceivers. Dit systeem wordt geïntegreerd in de originele systemen van auto’s, met verschillende uitvoeringen voor verschillende automerken.

 

Navigatiesysteem inbouw voor ieder type auto

Voor personenwagens, maar ook voor lichte bedrijfswagens, campers en motoren is Herman Bosch dé speciaalzaak. Niet alleen hebben wij de beschikking over de juiste modellen voor iedere denkbare situatie, maar ook een kennis van zaken die u bij soortgelijke bedrijven niet vindt. De inbouw van navigatie behoort tot ons dagelijks werk.

 

Dus wilt u een Garmin of een Tomtom inbouwen of zoekt u een ander navigatiesysteem voor inbouw in uw auto? Bel ons vandaag nog!

Copyright Herman Bosch 2016.