Iedereen die wel eens een mankement aan de auto gehad heeft, zal blij zijn dat er goede vervanging te koop is voor beschadigde of versleten onderdelen.
Als u bijvoorbeeld wel eens stil heeft gestaan met een auto die maar niet wilde starten, zal een startkabel kopen uitkomst bieden. En als u ondanks de startkabel iedere keer opnieuw stilstaat, zult u in uw auto de accu willen vervangen. Als daar tenminste het probleem in zit. Het kan ook zijn dat deĀ  startmotor of de dynamo aan vervanging of revisie toe is.
Bij Herman Bosch zoeken we uit wat precies het probleem is, en helpen u om het op te lossen. Wij kunnen u uitleggen hoe u in uw auto de accu kunt vervangen, of de accu in uw auto voor u aansluiten, als u dat liever heeft. Tevens hebben wij , startkabels, startboosters en accu laders in het assortiment.
Ook voor andere onderdelen kunt u bij Herman Bosch terecht. Of u het nu ruitenwissers zijn, telefoonhouders, verlichting, aansluitkabels, antennes of andere accessoires, veiligheidsartikelen zoals brandblussers, life-Hammers, veiligheidshesjes of zwaailampen, een nieuwe bekabeling of poetsmiddelen.

 

Testapparatuur

Herman Bosch beschikt over de meest actuele uitleesapparatuur voor ieder mankement aan de auto elektronica. Onze medewerkers laten zich regelmatig bijscholen, en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Uitlezen, diagnosticeren en herstellenĀ  van storingen in management systemen behoort tot ons dagelijks werk.

Zo kan een probleem snel opgespoord worden, en het onderdeel gereviseerd of vervangen worden. Uw accu of andere apparatuur wordt op de juiste manier in uw auto aangesloten.

Heeft u een mankement in uw auto en kunt u er niet goed achterkomen wat het probleem is? Of wilt u een onderdeel vervangen? Kom naar Herman Bosch voor deskundig advies, herstel van een onderdeel of de juiste vervanging ervan voor uw auto!

Copyright Herman Bosch 2016.