Plan een afspraak

Maak nu online een afspraak en wij bellen u terug.

Afspraak maken
laag-3
dsc_0609

Auto accu vervangen

Komt uw auto  regelmatig moeizaam op gang? Start u hem weer op met een startkabel, maar is het de volgende dag weer hetzelfde liedje? Dan is het voor uw auto waarschijnlijk tijd om de accu te vervangen.
Accu’s hebben over het algemeen een levensduur van ongeveer zes jaar, maar dat is minder als u veel korte ritten maakt. Dus als uw auto steeds moeite heeft met opstarten, zonder dat het erg koud is buiten of dat de radio aan is blijven staan, kunt u beter even laten controleren of de accu nog wel in orde is.

 

In uw auto de accu vervangen

Controle van het startsysteem van uw accu kan uitwijzen of opstartproblemen het gevolg zijn van een accu die aan vervanging toe is, of een dynamo of startmotor die het niet doet. Als dan blijkt dat het om de accu gaat, kunt u een nieuwe kopen. U moet daarbij opletten dat u er één koopt die overeenkomt met de oude accu, want niet in iedere auto past hetzelfde model. Voor de meeste gangbare auto’s zijn andere accu’s in de handel dan voor nieuwe BMW’s of Audi’s.

Vervolgens kunt u de oude accu demonteren en de nieuwe accu aansluiten. Hoe dat moet kunt u opzoeken op internet, maar u kunt ook in een speciaalzaak om advies vragen.

 

Een nieuwe accu kopen bij Herman Bosch

Auto – Electric Herman Bosch heeft de juiste apparatuur en onderdelen voor iedere auto in het assortiment, en verzorgt waar nodig zowel het onderhoud als de reparatie. Wij kunnen een auto accu vervangen, maar ook een accu voor een motorfiets, caravan, kampeerauto of elektrische aandrijving behoren tot ons assortiment. U kunt bij ons de accu laten testen, en ook de startmotor en dynamo. Wij reviseren een kapotte startmotor of dynamo. Als het probleem bij de accu ligt, zoeken we het geschikte model voor u, en geven u advies bij het vervangen, of plaatsen hem in de auto. Bij moderne auto’s betekent loskoppelen van de accu een verstoring van het hele elektronisch circuit, en moet alles opnieuw ingesteld worden. Wij beschikken over de juiste apparatuur om dat te doen.

Heeft u startproblemen? Ga dan naar Herman Bosch!

Copyright Herman Bosch 2016.