Plan een afspraak

Maak nu online een afspraak en wij bellen u terug.

Afspraak maken
dashcam
dsc_0609

SERVICE OVERVIEW

Steeds meer autobezitters laten een dashcam inbouwen. Met een dashboardcamera heeft u een paar extra ogen op de weg. U staat sterker bij een ongeval, want een onterechte schadeclaim krijgen is wel het laatste wat u wilt. BlackVue is een innovatief dashcam merk met een wereldwijde erkenning van de meest kwalitatieve dashcams. Ingebouwde functies als Wi-Fi, uitstekende software ondersteuning en premium designs hebben BlackVue gepositioneerd als marktleider in high-end dashcams.

Een dashboard camera is een betrouwbare “blackbox” voor uw voertuig welke steeds meer opduiken in het dagelijks leven van de automobilist.
Dankzij de uitstekende kwaliteit bent u verzekerd van bewijsmateriaal tijdens uw ritten zoals: videobeelden, geluids opname, tijd/datum weergave, GPS locatie gegevens, G-kracht impacts, en snelheidgegevens.

 

De Dashcam van Herman Bosch

Bij Herman Bosch kunt u een Dashboard camera laten inbouwen. Wij hebben meerdere merken in het leveringsprogramma waaronder Blackvue en Garmin. De Blackvue kan zelfs opname’s maken terwijl de auto staat geparkeerd, ook kan er aan de achterzijde een camera worden gemonteerd.

Als uw auto is voorzien van een WIFI hotspot dan kunnen zelfs de filmbeelden worden opgeslagen in cloud

Copyright Herman Bosch 2016.