Plan een afspraak

Maak nu online een afspraak en wij bellen u terug.

Afspraak maken
startkabels
dsc_0563

Startkabels kopen

Het is u misschien wel eens overkomen: een auto die maar niet wil starten. Als u de koplampen aandoet, weet u voldoende: de accu is leeg. Door startkabels te kopen kunt u dit probleem snel verhelpen.

Starkabels kunt u aansluiten op de volle accu van een buurman, en na enige tijd kan uw auto weer rijden. Vervolgens rijdt u ongeveer een half uur met de auto, liefst op doorgaande wegen, en u kunt de auto zelf weer starten.

 

De juiste startkabels kopen en gebruiken

Er zijn verschillende startkabels in de handel, geschikt voor verschillende autotypes. Een dieselauto heeft dikkere kabels nodig dan een benzineauto. Gebruikt u de verkeerde, dan kunnen de kabels oververhit raken en heeft u er niets aan.

Stel: u heeft de radio in de auto aan laten staan, en de volgende dag start de auto niet op. Als hij eenmaal rijdt laadt de accu wel weer op, maar om zover te komen heeft u hulp nodig. En een startkabel!

Startkabels aansluiten lijkt een eenvoudig karweitje, maar het is wel belangrijk dat het op de goede manier gebeurt, anders kan er kortsluiting ontstaan, of een storing in de auto elektronica. Er kunnen zelfs onderdelen beschadigen. U moet voorkomen dat de draden elkaar raken, of dat er piekspanning ontstaat.

 

Advies bij het uitzoeken van startkabels

Herman Bosch beschikt over een groot assortiment elektronica voor in de auto. Voor elk merk kunnen wij de juiste apparatuur leveren, de juiste onderdelen, en professionele kennis.
Service en klantvriendelijkheid is vanzelfsprekend bij ons bedrijf. Bij iedere aankoop, of die nu groot is of klein, bent u verzekerd van kwaliteit en deskundig advies.

Uw startkabels kunt u het beste kopen bij Herman Bosch. Wij helpen u met het uitzoeken van de meest geschikte startkabel voor uw auto, en leggen u uit waar u op moet letten als u de startkabel aansluit.

Copyright Herman Bosch 2016.