Als een onderdeel van de auto niet meer werkt, kan revisie een goede oplossing zijn. Revisie is het uit elkaar halen, testen, schoonmaken en eventueel vervangen  van onderdelen, zoals startmotoren en dynamo’s. Startmotor revisie of dynamo revisie is vaak goedkoper dan het vervangen van één van beide onderdelen en het resultaat is hetzelfde: de auto start weer goed.

Als er een rood acculampje op het dashboard verschijnt, betekent het dat het startsysteem in de auto niet goed functioneert. Ook ruitenwissers die trager werken dan normaal, of lampen die minder fel branden, kunnen wijzen op een probleem met het startsysteem.

Welk onderdeel het probleem geeft, is op het blote oog niet te zeggen. Bij Herman Bosch beschikken we dan ook over originele diagnose testers, waarmee we dit vast kunnen stellen. Bij startmotoren, dynamo’s, maar ook bij andere onderdelen.

 

Testen

Op onze D&V en Bosch testbank maken wij gebruik van de nieuwste techniek om het functioneren van uw auto te testen. Ook worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold door Bosch, zodat hun vakkennis altijd up-to-date is in een zich snel ontwikkelende markt.

Daarom kunnen we, bijvoorbeeld bij een startprobleem, nagaan of de startmotor kapot is, dynamo revisie of reparatie nodig is, we een andere startmotor moeten inbouwen of de dynamo in zijn geheel moeten worden vervangen. U weet dan zeker dat u niet onnodig geld uitgeeft.

Nadat we vastgesteld hebben waar het probleem ligt, zorgen we voor revisie, reparatie of vervanging van het onderdeel. Startmotor revisie is aan de orde als de startmotor kapot is. Maar ook de accu of de dynamo in uw auto kan kuren vertonen.

Vervolgens kunnen we de dynamo of startmotor revisie binnen ons bedrijf uitvoeren. Ook kunnen we de dynamo in uw auto vervangen, voor dynamo reparatie of revisie zorgen of een nieuwe startmotor inbouwen. Omdat wij zelf repareren, reviseren en vervangen, en ook alle onderdelen en componenten van onderdelen in huis hebben, kunnen wij snel en vakkundig uw startproblemen oplossen.

 

Merken

Herman Bosch biedt u altijd het juiste onderdeel van uw auto, welk merk of type het ook is. Wij hebben de beste merken dynamo’s en accu’s in ons assortiment, zoals Bosch, Delco Remy, Valeo, Wai, Nippon Denso,Lucas, Visteon, Hitachi, Iskra, CAV, Magneti Marelli en Mitsubishi.

Ook bieden wij andere elektronica onderdelen voor uw auto. Is er een probleem met uw auto-elektronica? Ga dan naar Herman Bosch!

Copyright Herman Bosch 2016.