Plan een afspraak

Maak nu online een afspraak en wij bellen u terug.

Afspraak maken
image_09
dsc_0563

Dynamo revisie

Dynamo revisie is soms nodig als het startsysteem van de auto niet meer goed werkt. De dynamo in uw auto is het onderdeel dat elektrische energie levert en de accu opgeladen houdt. Als de motor loopt, zorgt de dynamo ervoor dat er stroom geleverd wordt.

Bij Herman Bosch wordt een niet goed functionerend startsysteem eerst op de testbank onderzocht. De dynamo in uw auto kan revisie nodig hebben of aan vervanging toe zijn, maar hetzelfde kan gelden voor de startmotor of de accu. Ook kan er een ander probleem zijn, bijvoorbeeld met de bedrading of de software.  Daarom is testen de eerste stap die wij doen.

 

Wat houdt dynamo revisie in?

Revisie wil zeggen dat de dynamo volledig gedemonteerd wordt, waarna alle onderdelen grondig worden geïnspecteerd, schoongemaakt en waar nodig vervangen worden.

Bij een dynamo in een auto zijn er verschillende onderdelen die problemen kunnen geven. Het eenvoudigst is het als de V-snaar of multiriem vervangen moet worden. Maar ook andere componenten zijn aan slijtage onderhevig, zoals de diode of de spanningsregelaar.

Bij Herman Bosch zijn al deze onderdelen verkrijgbaar, voor alle typen en merken auto’s. Wij kunnen dan ook een volledige dynamo revisie binnen ons bedrijf uitvoeren, van dynamo’s testen tot dynamo onderdelen vervangen. Ook voor dynamo reparatie bent u bij ons aan het goede adres! En natuurlijk kunt u om de dynamo volledig te vervangen bij ons terecht, zowel voor een dynamo van 12 als van 24 volt.

 

Auto-elektronica allround
Herman Bosch is allround expert op het gebied van auto-elektronica. Niet alleen hebben wij alle onderdelen en componenten van onderdelen in huis, wij beschikken ook over de modernste en originele apparatuur van Bosch om storingen te diagnosticeren. Omdat wij altijd zelf testen, repareren, reviseren en vervangen, hebben wij heel wat kennis in huis op dit gebied. Ga met een probleem in het startsysteem altijd naar Herman Bosch, dan weet u zeker dat u vakkundig geholpen wordt!

Merken

Bosch Delco
Remy Valeo
Wai Nippon
Denso Lucas
Visteon Hitachi
Iskra Mitsubishi
Magneti Marelli
CAV
Copyright Herman Bosch 2016.